Δομή Παροχής Συσσιτίου

 

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου που λειτουργεί στο Δήμο Ιλίου, προσφέρει σίτιση σε Άπορους, Άνεργους, Άστεγους κατοίκους του Δήμου.

 

Η επιλογή των ωφελούμενων πραγματοποιείται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων. Βοηθήστε μας και εσείς ώστε να μην στερήσουμε από τους συμπολίτες μας , το δικαίωμά τους , στη σίτιση.

 

trofimaΤo Συσσίτιο

Το συσσίτιο λειτουργεί ώστε να προστατεύονται οι ωφελούμενοι, η ανωνυμία τους και τα προσωπικά τους δεδομένα.Τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο . Οποιαδήποτε μερίδα που εσείς δεν χρειάζεστε μπορεί να διοχετευτεί στα Κοινωνικά Συσσίτια. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κατάλληλο, άλλωστε το εκπαιδευμένο προσωπικό μας ελέγχει πάντοτε την ποιότητα των ειδών προς κατανάλωση. Συγκεντρώνουμε καθημερινά γεύματα από καταστήματα και πολίτες .

 

euelontikh prosforaΕθελοντική προσφορά

Γίνε και εσύ Εθελοντής . Προσέφερε και εσύ ένα πιάτο φαγητό στον συνάνθρωπο.Τα Κοινωνικά Συσσίτια εντάσσονται στο Δίκτυο Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε και στηρίξατε την προσπάθεια μας .