ΣΥΜΠΡΑΤΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ

Πρόγραμμα:  «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: α) Κοινωνικό Παντοπωλείο, β) Κοινωνικό Φαρμακείο,

γ) Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Ιλίου («Ίλιον-Στήριξη»)

 

Κωδ. ΟΠΣ 5001294- Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020»

 

                                                                                      

Ίλιον, 25/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστήριο μήνυμα σχετικά με την δράση συλλογής τροφίμων στις 21&22 Ιουλίου, που πραγματοποιήθηκε στα καταστήματα Σκλαβενίτης.

 

  Οι Δομές Παροχής Βασικών αγαθών του Δήμου Ιλίου ευχαριστούν θερμά την εταιρία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, για την παραχώρηση χώρου έμπροσθεν των καταστημάτων τους που στεγάζονται στο Δήμο Ιλίου. Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο του Ιλίου για την θετική του ανταπόκριση και την ευγενική πράξη αλληλεγγύης να ενισχύσει με πλήθος τροφίμων τις κοινωνικές μας δομές. Η δράση συλλογής τροφίμων που πραγματοποιήθηκε στις 21&22 Ιουλίου με σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού Συσσιτίου, στέφθηκε με επιτυχία.

Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .