ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου ευχαριστεί την τοπική κοινότητα

logo edra            trapeza xronou             koinwniko farmakeio               Ilion logo

 

 Ίλιον, 7 Απριλίου 2014

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους δημότες Ιλίου για τη συνεχή στήριξη προς τη δομή. Οι ανώνυμες προσφορές είναι πολύ σημαντικές για την ενίσχυση των αναγκών του Φαρμακείου, που εξυπηρετεί ήδη 100 εγγεγραμμένους ωφελούμενους.

Η δομή διαθέτει μια πλούσια γκάμα φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού, που συνεχώς ανανεώνεται μέσα από τις δωρεές της τοπική κοινότητας. Εξειδικευμένα νοσοκομειακά είδη όπως μάσκες οξυγόνου, πάνες ακράτειας ενηλίκων, πλαστική πάπια νοσοκομείου καθώς και λουτήρα για κατακλίσεις (βάση που φουσκώνει με αέρα και σακούλα για νερό) βρίσκονται πλέον στο κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου. Παράλληλα, η δομή παρέλαβε ένα μεγάλο όγκο από διαλύμματα για ενδοφλέβια διάχυση (Dextrose Monohydrate 5%).

Η συνεισφορά των κατοίκων του δήμου Ιλίου είναι σπουδαίας σημασίας στο έργο της εν λόγω δομής. Καθώς οι ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Φαρμακείου αυξάνονται καθημερινά, κάθε δωρεά βοηθάει στην κάλυψή τους, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημότες που βοηθούν στο έργο μας και ελπίζουμε να συνεχίσουν να είναι κοντά μας.

 

     farmakeio         farmakeio1        farmakeio2

 

espa banner